Ето как да постигнете оргазъм извън леглото и без партньор

Ето как да постигнете оргазъм извън леглото и без партньор Какво ново може да се каже или да се преживее в леглото, не зависи само от партньора ви.
В повечето случаи всичко зависи от вас, дами, и собственото ви познание за тялото и чувствата ви.
Оказва се, че съвременният свят на секса предоставя удоволствия не само в леглото и не само в компанията на партньора. Може да изпитате силно удоволствие навън, във фитнеса или в колата, докато чакате в задръстване. Ето кои са начините:

Ментален оргазъм
Благодарение на колосалния кръвен поток в момента на оргазма, мозъкът моментално получава огромна доза кислород и хранителни вещества. Той се изпълва с неврохимичните съединения окситоцин и допамин, които ни дават усещане за блаженство и любов към партньора. Ако успеете да се фокусирате върху мислите си за психическия оргазъм, той може да предизвика подобен ефект като този на физическия оргазъм.
Някои проучвания показват, че психическият оргазъм има и други ползи, като намаляване на стреса и тревожността, подобряване на настроението и дори подсилване на имунната система. Освен това менталните оргазми могат да бъдат постигнати чрез различни методи, като медитация, визуализация и дори някои упражнения.

Как да постигнете ментален оргазъм?
Започнете, като намерите тихо, лично пространство, където можете да се съсредоточите, без да се разсейвате. Може да затъмните осветлението или да запалите свещи, за да създадете успокояваща атмосфера. Облечете удобни дрехи и седнете в удобна позиция. Може също така да експериментирате с музика или ароматерапия, за да подобрите релаксацията. Изчистите съзнанието си от всякакви разсейващи фактори. Това може да се постигне чрез медитация или упражнения за дълбоко дишане. Съсредоточете се върху дишането си и се освободете от всички мисли. Важно е също така да определите намерението си за психически оргазъм. Това може да бъде конкретна цел или желание, което искате да проявите. Визуализирайте как постигате това намерение и си позволете да се потопите изцяло в преживяването.
Физическите упражнения също освобождават ендорфини. Редовните физически упражнения могат също така да подобрят цялостното ви физическо здраве, което може да доведе до повишаване на увереността и по-положителна самооценка.
По-често можете да достигате до оргазъм, не когато мозъкът ви получава сигнали от работата на гениталиите, а напротив – когато основното действие се случва в самия мозък. Звучи невероятно, но експерименти с ядрено-магнитен резонанс в университета Рутгерс, Ню Джърси, жените са успели да постигнат оргазъм, идентичен на този, постигнат чрез физическа стимулация само със силата на въображението. Начинът, за постигане на оргазъм с помощта на въображението, е индивидуален за всяка жена. Някои съчетават еротични фантазии с дихателни техники, други добавят движения на бедрата, а трети си представят по-абстрактни сетивни образи, като вълни от енергия, преминаващи през телата им. В този случай не гръбначният мозък играе ролята на мост между вагината и мозъка, а блуждаещият нерв, чието присъствие е в областта на таза.
По-добре е да фантазирате, когато никой не ви безпокои. Например, когато сте сами в колата и чакате в някое задръстване. Помислете си за последният път, в който сте правили секс и ще ви трябват точно 10 минути, за да достигнете до удоволствието.
12.02.2024, 11:00 часа
366 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha