Три тела са открити след срутване на сграда край Барселона

Три тела са открити след срутване на сграда край Барселона В Испания 3 тела са открити под развалините на сграда, която се срути близо до Барселона, съобщи пожарната служба, след като цяла нощ издирваше трима изчезнали жители, предаде АФП.
"Открихме 3 безжизнени тела в сградата, която се срути в Бадалона. Очакваме тяхната идентификация", написа регионалната противопожарна служба в X, почти 24 часа след срутването на пететажната жилищна сграда в градчето северно от Барселона.
Сградата се срути малко след 10:30 ч. на 6 февруари по неизяснени причини. Снимки, публикувани онлайн, показваи зееща дупка, която се простира от последния до приземния етаж на сградата.
От пожарната съобщиха, че работят за ръчното разчистване на 60 куб. м отломки от мястото, където 19 екипа са работили на смени през цялата нощ, придружени от кучета-търсачи, за да се опитат да открият трима изчезнали жители.
Според местните медии сградата, която се състои от 20 апартамента, е построена през 1959 г. и наскоро е била подложена на проверка за сигурност. 
07.02.2024, 13:20 часа
164 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha