Сексоложка даде безценни съвети: Ето как да съблазните даден мъж

Сексоложка даде безценни съвети: Ето как да съблазните даден мъж Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност.
Много от тях бързат да направят успешна кариера и да се реализират. Вярно е, че в отношенията с мъжете прекалената инициатива може само да навреди.
Психологът-сексолог д-р Анастасия Панова разказа как да се държи една дама, за да заинтересува представителя на силния пол.
„Според специалиста не можете да „дърпате одеялото към себе си“ - по този начин лесно можете да отблъснете мъжа. Той все още е доминиращ в по природа.
Така че е по-добре да му оставите правото да взема решения. Инициативата е възможна за мъжа. По-добре да се направи без натиск“, уточнява сексоложката.
„Идеален пример е да речем едно пътуване. Ще заминете някъде, но къде, кога, с какво, къде ще отседнете – оставете на мъжа да реши. Така ще се чувства важен, а и ще има усещането, че е направим нещо важно за вас“, даде пример Панова.
„Ако за първи път излизате с даден мъж, но искате да има и следващи срещи, то е важно да следвате конкретни три правила“, казва сексоложката.
Първо, трябва да сте искрени и честни. Не трябва да носите маска и да се преструвате на нещо, което не сте. Важно е да се позиционирате така, както се чувствате.
Освен това не давайте съвети и препоръки, освен ако не сте помолени (особено на първа среща). Уважавайте мнението и действията на мъжа. В противен случай – сватба няма да има.
И третото правило е да проявявате интерес към партньора си. Експертът обясни, че за да започнете да излизате, е важно да изберете правилното място и обстановка.
Например, за вас е важно мъжът да обича да чете, може да отидете да потърсите своя принц в книжарница или изложба. Там можете да започнете разговор за определени книги и следователно да се запознаете.
Специалистът дори даде практични съвети как да започнете комуникация. Например, вие сте в книжарница и не можете да вземете том от висок рафт - помолете мъж да помогне. Тук можете да попитате за неговите предпочитания към книгите.
Приблизително същото може да се направи в галерията. Например, възхищавате се на една и съща работа. Това е подходящ момент да се запитаме защо харесва такъв тип мъже.
Същото важи и за комуникацията в Интернет. Преди да изпратите съобщение на човек, най-добре е първо да проучите неговия профил и интереси. Ако се интересувате от нещо общо спокойно може да започнете разговор на тази тема. 
24.02.2024, 10:00 часа
305 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha