Замириса на съд! Мирослав Вълков пак скочи на бившите си служители, след обвиненията, че потрошил колата им

Замириса на съд! Мирослав Вълков пак скочи на бившите си служители, след обвиненията, че потрошил колата им Сагата с войната между таксиджиите във Враца продължава.
В редакцията на агенция BulNews пристигна още едно право на отговор от собственика на фирма "Престиж" Мирослав Вълков. В него той категорично отрича обвиненията срещу него, че е потрошил кола на таксиметровата компания "Леон", създадена от бившите му служители Пламена Георгиева и Георги Кръстев. 
Вижте позицията на Вълков, публикувана без редакторска намеса:

ПРАВО НА ОТГОВОР НА ПУБЛИКУВАНА СТАТИЯ СЪС ЗАГЛАВИЕ: 
„Войната се разраства! Атакуваха кола на новата таксиметрова фирма „Леон“ във Враца /снимки/“

За това, че ме набеждават, че съм счупил стъклото на автомобила им и че това било мой почерк, аз ще информирам прокуратурата за случая. 
Категорично заявявам, че аз НЕ следя никой, каквито твърдения се изразяват в коментари под статията. Имам доказателства, че не съм бил в България до неделя след обяд (прилагам снимка от проследяващата система на автомобила, който съм управлявал). 
Нямам нищо общо с евентуалното посегателство върху техния автомобил! 
Дали тя е подала сигнал в полицията и ги е насочила към мен не знам, но аз категорично ще подам сигнал в полицията и прокуратурата за тези нейни безпочвени обвинения, които целят да опетнят името ми и това на фирма Престиж!
Пожелавам ѝ да си гледа фирмата и да не се заяжда, да прави интриги между фирмите, защото не ѝ прилича! Успех от мен!
09.02.2024, 08:50 часа
2657 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha