Лидерът на "Граждански Блок" Иван Гешев проведе срещи в Монтана и Видин /снимки/

Лидерът на "Граждански Блок" Иван Гешев проведе срещи в Монтана и Видин /снимки/ Срещите с граждани в сряда и четвъртък, част от Националната обиколка на "Граждански Блок", преминаха очаквано.
Иван Гешев и Платформа "Граждански Блок" обсъдиха сериозните проблеми в градовете Видин и Монтана. Темите са изключително познати за обществото, категоризирано като Северозападнала България. Застаряващото общество, липсата на работни места, нулеви мотивации за младите. Хората бяха загубили всякаква надежда, докато не проведоха диалог с "Граждански Блок". Видяха в движението на господин Гешев нетипична формация и чуха желани от тях неща през годините, а именно да се управлява с граждани държавата, а не с изхабени партийни лица, наричани още "политически боклук".
Дискусиите бяха основно на теми, касаещи премахване на сегашните наложени и изчерпали се политици, замяната им с качествени граждански квоти и лица.
Иван Гешев и колеги увериха хората, че няма какво да ги спре по пътя към революционната идея за хоризонтални структури без лидери и че ще се борят със зъби и нокти, за да върнат България в ръцете на гражданите!"
09.02.2024, 14:06 часа
1388 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha