Сексбомба разочарована от трима женени във Висшата лига /снимки/

Сексбомба разочарована от трима женени във Висшата лига /снимки/ Известната инфлуенсърка, модел и актриса Паола Саулино издаде интересни подробности за сексуалния си живот и разкри, че е мачкала чаршафите с трима женени от английската Висша лига.
„В живота си съм имала връзки с три момчета от Висшата лига, за които впоследствие разбрах, че са женени или имат гаджета. Останах разочарована, липсваше им зрялост“, сподели 34-годишната италианка, която е луда футболна фенка и не изпуска големите мачове в Европа, а освен това украси "Мондиал 2022" в Катар.
„Много играчи са се свързвали с мен чрез лични съобщения в Инстаграм, някои дори чрез простичкото „здрасти“,за да завържат разговор“, добави моделката, която се изказа в защита на звездата на "Манчестър Сити" Кайл Уокър. В момента той е в развод с бременната си с четвъртото им дете жена, която го заряза, след като научи от любовницата му, че има второ дете от английския национал.
„Не съм изненадана от това, което Кайл е направил. Изневярата е нещо много естествено в живота, но има лоша репутация. Нормално е човек да иска разнообразие, защо да не е така и в любовта? Със сигурност симпатизирам на Уокър, защото 98% от футболистите кръшкат, но може би не водят паралелен живот. Ала е много лесно да имаш две или три жени и деца от тях“, смята Паола.
02.04.2024, 12:00 часа
793 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha