Барселона с тежка визита на Наполи в Шампионската лига

Барселона с тежка визита на Наполи в Шампионската лига И през тази седмица продължават битките в европейските клубни турнири, включително и с българско участие. Родният първенец Лудогорец ще опита да елиминира швейцарския Сервет в Лига на конференциите, докато в Шампионската лига Барселона се изправя срещу Наполи в зрелищно дерби на Стадио “Диего Армандо Марадона” в Неапол.
И този път игралният сайт winbet.bg предоставя възможност на всички да направят своите залози за футбол, при това - със супер завишени коефициенти. Но какво може да се очаква от предстоящите мачове?

Наполи посреща Барселона с нов треньор у дома
През миналия сезон Наполи спечели титлата в Серия А, но сега представянето на италианците е значително по-слабо. Това доведе до цели две треньорски смени, а току-що уволненият Валтер Мадзари бе наследен от Франческо Калцона. Той ще дебютира именно в битката с Барселона в 1/8-финалната фаза в сряда.
Нигерийският стрелец Виктор Осимен остава под въпрос за срещата с Барса, докато Жоао Феликс най-вероятно ще се завърне в игра за каталунците, макар и може би от резервната скамейка. Добрите новини за каталунците са свързани с добрата форма на Роберт Левандовски, който премина през тежък период, но сега отново бележи редовно за “лос кулес”.
Наполи срещу Барселона е сблъсък на два отбора, които не са в най-доброто си състояние, което внася допълнителна интрига в мача. Наполи ще опита да впечатли в дебюта на новия си треньор, докато за Барса Шампионската лига остава последен шанс за нещо значимо през сезона.

Лудогорец посреща Сервет след равенство в първия мач
Българският шампион Лудогорец е на крачка от класиране за 1/4-финалите на Лигата на конференциите. Отборът на Георги Дерменджиев постигна добър резултат при визитата на Сервет в първата среща - 0:0. Сега обаче “орлите” трябва да довършат започнатото, а понякога втората стъпка е по-трудна.
За Сервет Лудогорец “загря” с отлична победа с 3:1 над досегашния лидер в Първа лига Черно море. Бразилецът Руан Крус показа страхотно ниво и вкара два гола срещу “моряците”, като несъмнено той ще бъде един от водещите футболисти срещу Сервет. Шансовете на българския тим за място на 1/4-финалите не са за подценяване, като всички желаещи могат да подкрепят разградчани в работещата 24/7 спортна секция на winbet.bg.

Два гола до 33-ата минута и мачът свършва
WINBET е първият игрален сайт у нас, който представи промоцията “Ранно изплащане за брой голове”. Тук, ако потребителят е направил залог от типа “Над 2.5 гола”, то залогът му автоматично се затваря и маркира като печеливш, стига до 33-ата минута на срещата да са отбелязани две попадения. Тогава съответният потребител може да отпразнува успех, без да се налага да чака и трети гол в двубоя.

Персонален Power Boost за още по-високи коефициенти
Стремежът към още по-високи коефициенти никога не спира, а в winbet.bg това е възможно благодарение на промоцията Персонален Power Boost. Тук всички клиенти на игралния сайт могат да се възползват от увеличение на коефициента между 5 и 10 процента, в зависимост от ставката на пазара, който са избрали.

Бонус колонка в WINBET - за феновете на акумулаторите
“Колкото повече, толкова повече" е принцип, който важи и при функцията “Бонус колонка” в платформата на WINBET. Тя е насочена към феновете на акумулаторите (правите колонки), като всяко допълнително събитие, добавено към фиша, ще носи и увеличение на коефициента.
Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.
20.02.2024, 15:36 часа
921 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha