Нинова: Ако ГЕРБ седнат за преговори по меморандума, означава, че Борисов е поставил партията си на колене пред ПП-ДБ

Нинова: Ако ГЕРБ седнат за преговори по меморандума, означава, че Борисов е поставил партията си на колене пред ПП-ДБ Това е меморандум на позора на ПП-ДБ, самопризнание за подялба на постове и шамар за Борисов. Това заяви лидерът на "БСП за България" Корнелия Нинова в кулоарите на парламента, предаде репортер на "Фокус".
"Партиите, които щяха да изчегъртат ГЕРБ, които щяха да сменят модела на управление, сега предлагат на Борисов 50% от държавата", заяви Нинова.
"Единствен изход от тази ситуация е избори 2 в 1", допълни тя.
"На второ място това е меморандум-самопризнание, че тази сглобка съществува единствено, за да си разпределя постове. От началото на правителството до ден днешен ние от БСП ви повтаряме това - тези хора се събраха единствено, за да си разпределят държавата, да я овладеят чрез регулатори и ВСС и ето го доказателството - писмено, черно на бяло доказателство за какво са се събрали. Няма нито ред за политики, за хора, за здравеопазване, за цени, за инфлация - само постове. Това е много звучен шамар за Бойко Борисов. Ако изобщо ГЕРБ седнат за преговори по този меморандум, това означава, че той е поставил напълно партията си на колене пред ПП-ДБ", каза още Корнелия Нинова.
Като предателство на националния интерес определи Нинова изказването на премиера Николай Денков, че е важно санкциите срещу Русия да работят.
21.02.2024, 12:36 часа
226 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha