Най-точният хороскоп за днес, 24 февруари

Най-точният хороскоп за днес, 24 февруари Овен
Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците, колкото и да е странно дори и вие ги имате. Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.
 
Телец
Проблеми винаги ще има, важното е да се справите с тях. Погледнете ги като Ваши учители или спаринг-партньори, така по-лесно ще приемете неудобствата.
 
Близнаци
Усеща се наближаването на пролетта и е време за повече физкултура. Извадете колелото или просто маратонките и тръгвайте. Ден за възобновяване.
 
Рак
Интересен ден. Не е особено спокоен, но пък е вълнуващ. Определено другите ще са много важни точно днес за Вас, т.е. ще давате път повече на всички други, но не и на себе си. Понаблюдавайте се малко.
 
Лъв
Събота е ден за отдих и възстановяване на силите. Опитайте се да мислите за нещата, които ви вдъхновяват, вместо за онези, които Ви напрягат.
 
Дева
Всички се подготвят за почивка, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващият път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.
 
Везни
Добър ден за разчистване. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, а и самият ден носи послание за практични и полезни дейности.
 
Скорпион
От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.
 
Стрелец
Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.
 
Козирог
Ден за възстановяване на силите. Самият ден не е много енергиен, затова е подходящ единствено за духовни практики. Избягвайте спорове и разправии.
 
Водолей
Днес е доста сложен ден за вас. Имате да уреждате доста забавени задължения. Контактите ви с властта няма да са много розови, въоръжете се с търпение и благи думи, за да можете да отваряте железни врати.
 
Риби
Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.
24.02.2024, 08:12 часа
761 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha