"Врабчетата" на Монтана с поредно признание /снимки/

"Врабчетата" на Монтана с поредно признание /снимки/ Концерт-спектакълът „Коледни небивалици“ на ЦПЛР ОДК „Ние, врабчетата“ – Монтана спечели две втори места в Х-то юбилейно издание на Международния конкурс „Коледата в нас“! Едната награда бе присъдена от професионалното жури, а другата е резултат от зрителския вот – 1786 гласа за „врабчетата“ на Монтана.
109 продукции на български училища, детски градини, школи и други общности от различни градове на 15 държави, сред които САЩ, Кувейт, Мароко, Украйна, Молдова, Германия, Словения, Румъния и България, участваха в проявата. Международното жури бе в състав:
- Наталия Теохарова, специалист филмов и тв монтаж и  детски педагог;
- Драган Йовичич- журналист и продуцент, Сърбия;
- Лили Спасова, гл. експерт в Изпълнителната агенция за българите в чужбина, дирекция „Български общности и информационна дейност“;
- Пепи Тенчева, гл.експерт в Изпълнителната агенция за българите в чужбина;
- Олег Жаблянов – оператор и продуцент на интернет тв „Аз мога, аз знам“;
"Благодарим за високата оценка на журито! Това е признание за нашия неуморен и всеотдаен труд в името на децата на Монтана!", написаха от ОДК „Ние, врабчетата“.  
Конкурсът „Коледата в нас“ се организира от Интернет телевизия „Аз мога, аз знам“ със съдействието на Изпълнителната агенция за българите в чужбина и Националния дворец на децата – София.
26.02.2024, 11:45 часа
332 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha