Жена пропищя от павилион за дюнери във Враца: Картофите са посинели, месото мирише на мърша /снимки/

Жена пропищя от павилион за дюнери във Враца: Картофите са посинели, месото мирише на мърша /снимки/ Жена се оплака от павилион за дюнери във Враца. В редакцията ни постъпи сигнал от Даниела Тодорова. Тя сподели, че в понеделник по обяд си купила дюнер от будката, която се намира до стоянката на такситата на бул. „Никола Войводов“, познат на врачани като „Дунав“.
Младата жена разказва, че когато си взела храната, от нея излизала неприятна миризма. По нейни думи, месото миришело на мърша, а картофите, които били сложени вътре, били посинели. Тя ни изпрати снимки на развития дюнер, от които се вижда, че така любимите на всички пържени картофки наистина нямат обичайния си златист цвят, а сложеният „резен домат“, всъщност е със зелената част, която хората обикновено изрязват от него и хвърлят в кофата.
Изглежда, че служителите в обекта нямат много работа, щом се стига дотам месото да замирише, което означава, че то е всичко друго но не и прясно, а както всички знаем, това няма как да се случи, ако будката има непрекъснато клиенти. Посинелите картофи и изрезките от доматите пък показват, че с това отношение към продаваната храна, както и към самия потребител, освен, че нивото ще продължи да пада, но и няма изгледи клиенти, които преди са харесвали тамошната храна, да започнат отново да си я купуват.
28.02.2024, 08:50 часа
7540 4
Коментари

Рашко

29.02.2024, 18:09 часа
Аре аре може да гълтат сперма тва не мо ядът, я си ям от там немам никви ядове, що е по евтино затва

4orko

28.02.2024, 16:07 часа
Такова ще е. Заповядайте отново. РЗИ Враца не го затварят щото рушвета им връзва заплатата

Djiro

28.02.2024, 11:45 часа
Oti6la e za ue6koto meso... samo ta ima takova Na drugite mesta saot baobao

Тя

28.02.2024, 10:51 часа
На толкова много места във Враца се продават дюнери, защо точно от това място е решила да купува. То и външния вид на заведението е красноречив.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha