Вижте хороскопа си за днес, 1 март

Вижте хороскопа си за днес, 1 март Овен

Честита Баба Марта! Нов ден, нов месец и нов късмет да имате! Началото на март винаги носи радост и надежда. Бялото и червеното - силата на покълването неизменно е време на вътрешен подем. Днес за вас не е най-спокойният ден, но пък бихте могли много неща да разчистите и преподредите. Рискувайте, бъдете смели!

Телец

Нов месец, нови радости да ви донесе, бели и червени да сте, усмихнати и вдъхновени! Днес се вслушвайте в околните. Не е задължително да правите компромиси, но все пак е добре да чуете и другите какво имат да кажат. Просто бъдете приемащи, не осъждайте, не знаете другия през какво е преминал.

Близнаци

Баба Марта и на вас ще върже мартенички за здраве и берекет. Споделяйте и вие радостта и доброто настроение. В този ден сякаш светът грейва, поне в България. А за вас е време за подреждане, почистване и подготовка за пролетта. Не се офлянквайте, работа ви чака.

Рак

Баба Марта пристига с голямата кошница с радост и усмивки за всички. Наречете си един ден, който да изпълните с вдъхновение и сила за цялата пролет и лято, и есен, че дори и зима. Силен ден, който ще ви покаже подкрепата и любовта на хората около вас, ще изпълни сърцето ви.

Лъв

Чудесен ден, първомартенски. Хубав момент да почетете традицията. Разпитайте по-възрастните за стари обичаи или просто за техните спомени как се е празнувал този ден. Време да промените нагласите си за предстоящите дни към по-оптимистични.

Дева

Честит Март! Ден забързан и активен, с приповдигнато настроение и радостни вълнения. Събуждането на природата неминуемо носи усещане за лекота. Животът отново побеждава. Търсете надеждата и се опитайте да сте по-малко критични.

Везни

Дайте си сметка кое наистина е от значение в момента и си го наречете точно днес, на 1-ви март. Вдъхнете му от силата на този ден, изпълнете го с живот. Радостен полъх се носи из въздуха, животът се събужда за цъфтеж. Вземете си от тази сила.

Скорпион

Малко мистичен, малко различен започва март. Сякаш празникът събужда най-красивото, най-чистото и светлото у всеки един. Вдъхвайте сила и живот, наричайте другите. Днес бъдете вълшебници.

Стрелец

1 март е толкова символичен, а вие толкова истории можете да разкажете за него, дори да можете да си ги съчините, ако е нужно. Ще сте достатъчно смели и безразсъдни, за да направите невероятни неща и да покажете добрите си чувства към околните.

Козирог

В ден като днешния как може човек да усети празника, ако е сам? Зарадвайте другите, създайте усмивки и това ще накара сърцето ви да пее, ще ви окрили и вдъхнови. А това е едно наистина добро предначало за пролетта.

Водолей

Всички са се залисали в първомартенски поздравления, само вие сякаш работите. И как иначе, нали сте знак на различното и необичайното. Поне имате добри шансове да спечелите. Може да не са точно пари, но определено ще завоювате сърцата на хората.

Риби

Честита Баба Марта! Пожелание сякаш отварящо вратите на пролетта. Изпълнете този ден с усмивки, наречете си с надежда и любов идните дни. Време да усилите живота в себе си.

01.03.2024, 08:11 часа
612 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha