Диана Дамянова: ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Борисов няма причина да отиде на избори

Диана Дамянова: ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Борисов няма причина да отиде на избори „Ротация ще има, въпросът е как ще седнем обратно в скута на Пеевски. В момента това, което легитимира управлението на ПП-ДБ, е обещанието за съдебна реформа“, коментира PR-експертът Диана Дамянова.
„Беше време да се направи коалиционно споразумение. Истината е, че електоратът на ПП-ДБ не беше готов да признае думата „коалиция“, скриха я зад думата „сглобка“. Сега е дошъл моментът и е редно да подпишат някакъв договор“, коментира още Дамянова, цитирана от novini.bg.
„Силата, с която замахна ПП-ДБ, за да подмени договореностите, които вече ги имаше написани на хартия, дава сега обратна сила на Борисов“, коментира тя.
Според нея ПП-ДБ и ГЕРБ ще се разберат, защото Бойко Борисов няма причина да отиде на избори, тъй като след тях ще се окаже в идентична ситуация. В същото време ПП-ДБ пък ще се окажат с още по-малък процент.
„Избирателят е доста капризен – той не иска да бъде лъган. В момента се губи тази част от електората, която разчиташе на това ПП да накажат Борисов“, коментира Диана Дамянова.
Според нея и ДПС не е готова да отиде на избори, защото те искат да се разширят и да вземат по-видимо място в политическия живот.
02.03.2024, 12:56 часа
253 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha