Ексклузивно в BulNews! В София намериха мъртва жената на земеделец от Врачанско, случаят се пази в тайна /снимки/

Ексклузивно в BulNews! В София намериха мъртва жената на земеделец от Врачанско, случаят се пази в тайна /снимки/ Съпругата на земеделски производител от Врачанско е намерена мъртва в София, научи ексклузивно агенция BulNews.
На този етап случаят се пази в тайна, но полицията усилено работи по разкриването на обективната истина.
По неофициална информация жертвата е Даниела Младенова. Починалата е съпруга на бизнесмена от село Згориград Милен Младенов.
Семейството стана известно в цялата страна миналата година през юли, когато Нова телевизия разказа за техния бизнес с лавандула в предаването „Да хванеш гората“. Милен, Даниела и племеницата им Мери гледат 1100 дка в близост до врачанското село Фурен. Там успяват и да изградят една от най-модерните дестилерии за лавандула в България.
По информация на медията ни, Даниела наскоро се е върнала с автобус от Берлин и останала в семейния апартамент в София. В четвъртък съпругът й решил да отиде до жилището, тъй като не успявал да се свърже с нея по телефона. 48-годишният Милен намерил жена си мъртва с рана на главата и веднага подал сигнал на тел. 122.
Разследващите работят по няколко версии, но на този етап убийство на жената не е сред водещите.
02.03.2024, 17:52 часа
18145 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha