Заради тежката катастрофа: Затвориха Е-79 между Мездра и Ботевград, врачански лекари се борят за живота на пострадалия мъж

Заради тежката катастрофа: Затвориха Е-79 между Мездра и Ботевград, врачански лекари се борят за живота на пострадалия мъж Зверската катастрофа на моста на Мездра затвори Е-79 между железничарския град и Ботевград, научи агенция BulNews.
Припомняме, че жестокото произшествие стана преди повече от час, а за него писа само медията ни.

Извънредно! ТИР удари кола на моста на Мездра, задръстването е километрично /снимки/

Вследствие на катастрофата е пострадал шофьорът на колата. Водачът е 39-годишният Владко Анакиев, който е от София. Мъжът пътувал към Враца с лекия си автомобил, когато бил пометен от полския ТИР. 
Пристигналите на мястото огнеборци са извадили Владко в много тежко състояние от огънатата като консерва кола. 39-годишният мъж е транспортиран директно към многопрофилната болница във Враца със сериозни наранявания и травми. В момента лекарите в МБАЛ „Христо Ботев“ правят всичко по силите си, за да спасят живота на пострадалия мездренчанин.
Заради зловещата катастрофа международният път Е-79 между Мездра и Ботевград е затворен. Пътуващите от и към София могат да използват старите обходни маршрути през Крета, Паволче и Челопек.
06.03.2024, 11:20 часа
9300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha