Извънредно! ТИР удари кола на моста на Мездра, задръстването е километрично /снимки/

Извънредно! ТИР удари кола на моста на Мездра, задръстването е километрично /снимки/ ТИР помете кола на моста на Мездра, научи агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди около 30 минути, на Е-79 край железничарския град. По първоначална информация камион с полска регистрация, пътуващ в посока София е спукал гума, вследствие на което водачът му изгубил контрол над управлението и блъснал челно кола. Лекият автомобил е бил управляван от млад мъж.
След инцидента на мястото са пристигнали линейка, пожарна, както и патрул на полицията. По неофициална информация тежко пострадал е шофьорът на колата, като огнеборците са рязали ламарините, за да го извяд изпод тях.
Заради катастрофата от двете страни на моста вече има образувано километрично задръстване. Съветваме шофьорите да се въоръжат с търпение, докато камионът и колата бъдат изтеглени от местопроизшествието или да използват обходните маршрути през Крета, Паволче и Челопек.
06.03.2024, 10:15 часа
8180 2
Коментари

Тировете да се намалят

06.03.2024, 20:33 часа
Тези тирове са прекалено много за нашите пътища и никой не ги контролира за изправност

Претоварен ТИР

06.03.2024, 13:51 часа
Така ще да е като, много често тировете са претоварени, както и с некачествени или износени гуми и още много нередности, но важно е претоварването, Трябва да се вкарат много строги санкции за тези неща и органи който да ги контролират и налагат
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha