Само в BulNews! Самоубилият се в офиса на ДПС във Враца е Весо Фараона, вижте кога се сбогуваме с него

Само в BulNews! Самоубилият се в офиса на ДПС във Враца е Весо Фараона, вижте кога се сбогуваме с него Вече стана ясно кой е самоубилият се човек в офиса на ДПС във Враца.
Напомняме, че в четвъртък сутринта той бе намерен мъртъв в помещенията, които се ползват от общинския лидер на партията и дългогодишен съветник Борислав Банчев. За тежкия криминален инцидент съобщи само медията ни.

Извънредно! Мъж се самоуби в офиса на Борко Банчев във Враца

Разследване на BulNews установи, че жертвата е 62-годишният Веселин Русинов, известен в цялата страна като Весо Фараона. Мъжът е родом от Враца, но дълги години живееше в София, където работеше като адвокат. Самоубива се само 4 дни след рождения си ден.
Той е един от първите, които започват да играят със сериозни суми в „Еврофутбол“. След това бе от новаторите, които започват да „копаят“ биткойни, но сривът на цената им го довежда до фалит. Последователно губи жилищата си в столицата и родния град.
Накрая изпада дотам да няма къде да живее и по тази причина неговият приятел Борислав Банчев го пуска да нощува в помещенията на ДПС в сградата на бившата Проектантска организация на пл. „Христо Ботев“.
В четвъртък сутринта журналистката Каролина Краева както обикновено е отишла на работа и при влизане в офиса намерила простреляния мъж.
Погребението на Весо Фараона ще бъде утре, 12 март, от 12.00 часа в Новите гробища на Враца.
11.03.2024, 13:21 часа
7830 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha