Кървава разпра! Бой между две семейства във Врачанско завърши с настанени в болница /снимки+видео/

Кървава разпра! Бой между две семейства във Врачанско завърши с настанени в болница /снимки+видео/ Семейство преби с метални тръби баща и синовете му във Врачанско, научи само агенция BulNews.
Случаят е от белослатинското село Габаре. За него пред наш репортер разказа Невена Каменова – майка на потърпевшите Шишман Мариянов на 19 години и 17-годишния Красимир Мариянов. По нейни думи, синовете ѝ и техният братовчед Павлин излезли привечер на 12 февруари. Докато си говорели, Павлин видял негов познат – 16-годишния Иванчо. Невена разказа, че Павлин по-рано през деня имал спречкване по телефона с Иванчо. Според нейния разказ, трите момчета спрели колата на Шишман край заведението, накъдето били тръгнали, а Павлин слязъл, за да разбере откъде се е породил конфликтът между него и Иванчо. Докато братята стояли в автомобила, враждуващите един с друг младежи започнали да се бият. Шишман и Краси се впуснали да ги разтървават, когато Иванчо им посегнал и така тримата си разменили по един удар, а след това си тръгнали.
Според Невена, докато синовете ѝ се прибрали у дома, Иванчо разказал набързо за зародилия се конфликт на семейството си и пристигнал пред къщата на двамата братя с чичо си Ангел, неговата съпруга – Цеца, техният син, както и дядото - Ванко. По думи на майката на момчетата, всички дошли с една кола, с изключение на възрастния мъж, който бил сам със своята.
Според Невена, Ангел бил агресивно настроен и докато Шишман започнал да му обяснява какво се е случило, побеснелият мъж го ударил няколко пъти с метална тръба, докато младежът паднал безпомощен на земята. Красимир хукнал да вика баща си Мариян, а докато мъжът се притекъл на помощ, 17-годишният свалил пуловера си, за да превърже Шишман. В този момент обаче той също получил силен удар с тръбата от Ангел и паднал до брат си. Когато бащата на тийнейджърите излязъл пред къщата, чичото на Иванчо му казал, че не той, а неговият племенник е пребил момчетата. Според Невена, Ангел е крими герой, който полицаите много добре познават, и точно заради това е излъгал, че не той е нанесъл ударите на синовете ѝ с металната тръба.
По нейни думи, докато Мариян опитвал да разбере какво се случва и откъде е тръгнал този масов бой, Иванчо и Ангел започнали да налагат и него с тръбите, които носели със себе си, като в същото време дядото го блъснал отзад с колата си. Според Невена, съпругът ѝ паднал в безсъзнание за кратко на земята, но докато се изправил побойниците офейкали с колите си.
Пребитите мъже подали сигнал на спешния телефон 112, тъй като състоянието на Шишман било сериозно – от главата му шуртяла кръв и не можел да се изправи на краката си. Докато чакали пристигането на спешните медици, Краси и баща му взели решението да закарат 19-годишния с техен автомобил до болницата в Бяла Слатина. По пътя за лечебницата обаче срещнали линейката и Шишман бил прехвърлен в нея. Младежът бил настанен в болницата в Бяла Слатина, но сериозното му състояние наложило да бъде транспортиран до лечебно заведение в Плевен, където е бил стабилизиран и вече у дома с няколко шева на главата. 
По думи на Невена, младежът все още изпитва затруднение да се движи сам, тъй като има световъртеж и не може да пази равновесие, което, според нея, се дължи на жестокия побой, нанесен му от Ангел и Иванчо. Майката на пребитото момче разказа, че докато синът ѝ лежал безпомощен в локвата кръв, Цеца – съпругата на Ангел, „помагала“ на мъжа си, като ритала пребития Шишман.
Невена заяви, че след боя, от полицията са търсили бандитите, но не са могли да ги открият, тъй като са се били скрили. По нейни думи, по случая има образувано досъдебно производство, като предстои тази седмица Мариян и Шишман да бъдат разпитани отново.
Семейството на Невена живее в страх и притеснение заради случая. Те споделиха, че 17-годишният Краси не ходи на училище, тъй като синът на Ангел ходи в учебното заведение с нож и те се страхуват, че може отново да се стигне до физически сблъсък. Според разказа на жената, Ангел и баща му Ванко са с дебели досиета, като дори възрастният мъж е лежал няколко пъти в затвора за престъпления от различно естество.
Невена и семейството ѝ са категорични, че преди не са имали каквито и да е спречквания с тези хора. Те заявиха, че няма да оставят случаят да бъде потулен и на семейството побойници да му се размине.
Невена и Мариян очакват отговорните институции да си свършат работата и Ангел и семейството му, да получат наказания, за това, което са извършили.

12.03.2024, 08:50 часа
11146 4
Коментари

СТОЯН

12.03.2024, 18:36 часа
САМО КАСТРАЦИЯ НА ТАЯ НАПАС СГАН!!!

ман-го

12.03.2024, 15:39 часа
Ако имаше жертви тогава щеше да е супер

е па

12.03.2024, 14:55 часа
тиа цигане са мноо убави бе...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha