Прокуратурата в Монтана поиска сводниците да бъдат оставени в ареста за постоянно

Прокуратурата в Монтана поиска сводниците да бъдат оставени в ареста за постоянно Постоянна мярка задържане под стража поиска Окръжна прокуратура-Монтана на четири лица от Лом, разследвани за организирана престъпна група за склоняване към проституция в Италия. 
Припомняме, че 6-ма български граждани са установени и задържани на територията на градовете Лом и Враца вчера при специализирана акция на полицията, а за акцията писа още снощи само BulNews.

Закон и ред! Полицията във Враца и Лом с мощен удар, има много арестувани

"Четирима от тях са от Лом - трима мъже и една жена", уточни окръжен прокурор Лили Илиева от Монтана.
"Те са заподозрени в участие в престъпна група с оглед трафик на хора, с цел и предоставяне за проституция, както и противозаконно лишаване от свобода, което е извършено на територията на град Лече в Република Италия", допълни Илиева.

Арестуваните сводници във Враца и Лом: Биели с бухалки наши момичета и ги горели със запалки

Ломските граждани, родени между 1990 година и 1993 година, са задържани за 72 часа, като прокуратурата в Монтана е поискала от съда постоянна мярка за задържане, с оглед същинската процедура на европейската заповед за арест и установяване дали лицата трябва да бъдат предадени на италианските власти. Групата е действала в Лече от година и половина. 
"Със завидно участие в тази група - така поне както е описано в заповедите. Предвидени са сериозни наказания, лишаване от свобода, това е без съмнение", допълни окръжният прокурор на Монтана. 
13.03.2024, 15:16 часа
1316 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha