Търсят нов шеф на дирекция "Местни данъци и такси" във Враца

Търсят нов шеф на дирекция "Местни данъци и такси" във Враца Община Враца търси кой да оглави дирекция "Местни данъци и такси", научи агенция BulNews.
Бъдещият шеф трябва да ръководи, планира и отчита дейността на дирекцията. Организира и разпределя работата в дирекцията за изпълнение на данъчни производства. Организира администрирането на местните данъци и такси по установяването, обезпечаването и събирането им от служителите. Участва в изготвяне на предложения за актуализация на текстове от наредби на Общинския съвет. 
Изискваната минимална степен на завършено образование е магистър по икономика, като са необходими и 4 години професионален опит. Кандидатите трябва да имат познания в областта на местното самоуправление и местната администрация, да познават действащото законодателство и да притежават различни компетентности, като лидерска, стратегическа, управленска, за преговори и убеждение, дигитална и др. 
Минималният размер на основната заплата е 933 лева, като точната сума се определя съгласно Закона за държавния служител, Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация и вътрешните правила за заплатите на служителите в Общинска администрация - Враца, като се отчита нивото на длъжността, квалификацията и индивидуалния професионален опит на кандидата.
Подборът ще се проведе на няколко етапа – по документи, тест и интервю, а срокът за кандидатстване е 15 март.  
 
14.03.2024, 08:30 часа
1976 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha