Извънредно! Тежка катастрофа с 3 коли на обхода на Враца, линейки карат пострадали към болницата /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа с 3 коли на обхода на Враца, линейки карат пострадали към болницата /снимки/ Тежка катастрофа затруднява движението по околовръстния път на Враца, видя отново само репортер на BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути, на кръстовището за пътя за Криводол.
Млад мъж с врачанско „Ауди“ пътувал по околовръстното в посока Видин, когато „Фиат Пунто“ с врачанска регистрация, идващ от Враца, не спрял на знак „Стоп“ и последвал зверски удар между двете коли. Докато немското возило летяло към канавката, помело чакащ на „Стоп“ откъм Криводол служебен „Сеат“ със старозагорска регистрация.
След катастрофата на мястото пристигнаха две линейки и патрул на полицията. Спешните медици прегледаха на място пътник от фирмената кола и го транспортираха в съзнание към врачанската болница за по-обстойни изследвания.
„Фиат“-ът, който не спрял на „Стоп“-а е бил управляван от възрастен мъж, а в колата с него се возила и неговата съпруга. Двамата също са пострадали при жестокия удар, но няма данни за здравословното им състояние към момента. Те също са закарани в болницата за допълнителни прегледи.
Шофьорът на „Ауди“-то се е отървал без наранявания след сериозната каскада.
Водачите на катастрофиралите коли коментираха пред наш репортер, че дядото, който предизвикал тежкия инцидент, не чува и не вижда.
В момента на мястото има екип на полицията, който регулира трафика. Съветваме шофьорите да карат с повишено внимание в района, тъй като по пътя има разпилени части от автомобилите, а те все още са на мястото.
14.03.2024, 11:05 часа
13895 6
Коментари

Rapuncel

15.03.2024, 08:22 часа
Na vaze pa dengi ne vi stignaha. Po lakumi ste ot rusata komshiika.

катъжийче

14.03.2024, 20:15 часа
Ний па клечим зад табелата Враца откъде Монтана, да видиме кой кара с 60 на двулентов път усред нищото. Тамън да не пречим на ората да си карат със 150 на кръстовището на стария пазар.

Комисар

14.03.2024, 16:22 часа
Жива палка 24/7 слагаме веднага

дърт пенцонер

14.03.2024, 15:27 часа
Ни чул,ни видял!

катажжииче

14.03.2024, 13:57 часа
ние не стойм на това кръстовище нищо че се шибат всеки ден на него ние се крием в шубрака да снимаме някой със 60 на ограничение 50 че трябват кинти-кинти :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha