За пореден път: Намериха чай за пушене при проверка на автомобил в Мездра

За пореден път: Намериха чай за пушене при проверка на автомобил в Мездра Намериха чай за пушене при проверка на автомобил в Мездра, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Към 13.45 часа вчера в железничарския град, униформени спрели за проверка лек автомобил "Лексус", собственост и управляван от 29-годишния криминално проявен и осъждан Ц.В.
В колата пътували и осъждания С.С. на 35 години, и 19-годишния крими герой Х.Ц.
Във возилото, полицейските служители намерили на пода зад шофьорската седалка саморъчно направена цигара, обгорена в единия край, която според водача съдържа чай за пушене. При последващо претърсване е била открита още една цигара с тегло 1.5 грама, която е била иззета.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
Снимката е илюстративна.
16.03.2024, 10:44 часа
1341 5
Коментари

ЗАПОЗНАТ

17.03.2024, 07:43 часа
ОТ КАКТО ТОЗИ НОВИЯТ ДОЙДЕ СЕ РАЗБРА, ЧЕ ИМА НАРКОТИЦИ В ГРАДА. ПРЕДИ ТОВА НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВЕШЕ НИ ЖАНДАРМЕРИЯ НИ ПОЛИЦИЯ. СВЪРТАЛИЩЕТО НА ГАРАТА СЕ ПО МАХНА. ЩЕ СИ ДОЙДЕ РЕДА И МАНГАЛА И НА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА. ТРЯБВА ТЪРПЕНИЕ!

Вальо

16.03.2024, 15:33 часа
Ама те ги знаят всички, защото града е малък и не ги закачат. Карат си на субстанции и ако ще отчитат дейност тогава ги ловят. Но и техните деца и близки са по улиците не само нашите тъй че да си вършат работата.

коко

16.03.2024, 12:23 часа
Полиция няма има един мангал който трови децата с тази отрова наречена чай ако полицията не вземе мерки ние родителите ще вземем много скоро !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha