Важно за шофьорите: Интензивен е трафикът на ГКПП "Видин" в неделния ден

Важно за шофьорите: Интензивен е трафикът на ГКПП "Видин" в неделния ден Интензивен е трафикът на ГКПП "Видин" и  ГКПП "Кардам" на изход за Румъния от страната за автомобили. Това сочи информация на сайта на Главната дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) – МВР към 6.00 часа тази сутрин. 
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През граничните пунктове  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
Нормален е и трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове със Сърбия. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация.
Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален и на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония, както и с Турция. 
17.03.2024, 10:28 часа
376 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha