Ограбеният инвалид в Монтана: Това бяха последните ми 10 лева /видео/

Ограбеният инвалид в Монтана: Това бяха последните ми 10 лева /видео/ Проговори възрастният инвалид, ограбен в асансьор в Монтана. Пред bTV той разказа, че крадецът свил последните му 10 лева. 
Както агенция BulNews съобщи, случаят е от събота – 16 март, следобед. 60-годишният Милко Лазаров бил ограбен е в асансьора на блока в кв. „Младост“, в който живее.
По-рано през деня мъжът ходил да пазарува в кварталното магазинче. След това лека-полека се придвижил към жилището си, но първо седнал на пейката пред блока. Непознатият седнал на пейката срещу него.
Когато малко по-късно Милко Лазаров се качил в асансьора, мъжът го последвал. Посегнал и отворил ципа на връхната му дреха и извадил единствените му 10 лв. 60-годишният инвалид не посмял да реагира.
„Нито го зная, нито го познавам. Пазарувах и той беше там, явно ме е проследил и е видял къде си слагам парите“, разказа пред bTV ограбеният мъж.
Когато се прибрал, звъннал на тел. 112. Полицията бързо се е отзовала на сигнала и нападателят е задържан.  
Милко е със 100% намалена работоспособност след прекаран инсулт. 10-те лв. са били последните му пари от инвалидната пенсия.

18.03.2024, 09:36 часа
2397 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha