Вълна от съпричастност към ограбения мъж с увреждане от Монтана

Вълна от съпричастност към ограбения мъж с увреждане от Монтана Вълна от съпричастност към ограбения инвалид в Монтана доказва, че доброто съществува! 
Преди дни първо агенция BulNews съобщи за възрастен човек с увреждане, който бе обран в асансьора на блока, където живее. Крадецът, без капка свян, взел парите от джоба му. 

Без капка жал! Бандит нападна инвалид в асансьор на блок в Монтана, отмъкна му 10 лева

 60-годишният Милко Рангелов е със 100% нарушена трудоспособност, безпомощен е да окаже каквато и да е съпротива на нападателя. След случая разказа, че бандитът е отмъкнал последните 10 лева от инвалидната му пенсия. 

Ограбеният инвалид в Монтана: Това бяха последните ми 10 лева /видео/

Още същия ден обаче наглият крадец е заловен. Той е спипан след множество разпити и преглед на камерите в магазина, в които Милко е пазарувал малко преди посегателството. Той е криминално проявен и осъждан и в момента е в ареста. Откраднатите 10 лева са върнати на дядото. 
След като агенция BulNews публикува материал по темата, с нас се свързаха добросърдечни читатели, които поискаха да подадат ръка на ограбения мъж. Колегите от bTV пък разпространиха банковата сметка на пострадалия, на която всеки може да помогне с колкото прецени. 
„Много народ се отзова, дори тук вкъщи идват и по банковата сметка имам превод. Българският народ не е разединен, той е обединен и когато попадне човек в беда, се отзовават много хора да помагат. Ние не сме лоши хора, но нека да бъде не само в беда да си помагаме и да сме сплотени, а въобще, ежедневно да сме добри един към друг“, каза през сълзи Милко.
Ако и вие искате да подадете ръка на дядото, можете да го направите на банковата сметка в галерията.
20.03.2024, 14:06 часа
1433 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha