Община Мездра обявява конкурс за великденска украса „Писан, шарен Великден“

Община Мездра обявява конкурс за великденска украса „Писан, шарен Великден“ Конкурсът за великденска украса „Писан, шарен Великден - 2024 г.” е продължение на съвместната инициатива на Община Мездра и на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните „Създавай, а не руши!“, която има за цел да стимулира креативността и творческите изяви на жителите на общината, както и да поощри опазването на населените места от вандалски прояви. 
В навечерието на големия православен празник Възкресение Христово Община Мездра се ангажира да украси централната градска част и пешеходната алея на ул. „Александър Стамболийски”, а детските градини, училищата и читалищата - да допринесат за разхубавяването на общинския център и на останалите населени места в общината. 
Конкурсът е за великденска украса на фасадите и на пространствата пред образователните и културните институции. 
Категории на великденския конкурс: 
• Детски градини, 
• Училища, 
• Читалища. 
Във всяка категория ще бъде връчена по една награда за най-красива празнична украса. Участва се с една  снимка, придружена с наименованието на съответната институция и населеното място, в което тя се намира. 
Очакваме Вашите снимки до 15 април 2024 г. на email: [email protected] 
Снимките ще бъдат качени на фейсбук страницата на Община Мездра: https://www.facebook.com/mezdra?locale=bg_BG от 16 април до 19 април 2024 г., през който период можете да ги разгледате и да гласувате за тях. 
Обявяването на резултатите от конкурса и награждаването на победителите ще стане на 24 април 2024 г. 
За допълнителна информация: тел. 0879 830 900, Седефка Петкова. 
18.03.2024, 16:54 часа
220 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha