Интензивен трафик на ГКПП "Видин" и "Оряхово" в неделя

Интензивен трафик на ГКПП "Видин" и "Оряхово" в неделя Интензивен трафик на камиони има на границата с Турция. Това информират от Главна дирекция “Гранична полиция” и допълват, че превозните средства са на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) “Капитан Андреево” в посока изход от страната.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на  ГКПП "Видин" , ГКПП "Кардам" и ГКПП "Оряхово"  на изход за товарни автомобили.
И днес няма да има ограничение за преминаването на товарни автомобили през ГКПП "Дуранкулак". От утре до 27 март отново ще бъде преустановено преминаването на товарни превозни средства над 3,5 тона от 9 до 19 часа, поради извършването на строително-ремонтни дейности по международния път на територията на Румъния в непосредствена близост до граничния пункт.        
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През граничните пунктове  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
24.03.2024, 10:14 часа
447 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha