Бита и изнасилена: Жена вдигна под тревога полицаи и лекари в Монтанско, сигналът се оказа фалшив

Бита и изнасилена: Жена вдигна под тревога полицаи и лекари в Монтанско, сигналът се оказа фалшив Жена вдигна под тревога институциите в Берковица, след подаде сигнал за побой и изнасилване. В последствие се оказало, че сигналът е фалшив, съобщават от МВ-Монтана. 
Случаят е от вчера. Към 10 часа сутринта на тел. 112 се обадила жена от село Замфирово, която се оплакала, че е била бита от мъжа си и изнасилена от свекъра си. 
Към посочения адрес незабавно пристигнали полицаи от районното управление и медици от центъра за спешна помощ. Жената не била на мястото, но екипите търпеливо изчакали тя да се върне. 
Когато в крайна сметка се появила, жената нямала видими външни увреждания. Тя отказала да бъде прегледана от лекарите, за да установят има ли наистина наранявания. 
След разпити станало ясно, че това твърденията за побой и изнасилване са неверни. Оказало се, че това не е първият случай, в който институциите са вдигани под тревога по сигнали за въпросната жена. 
Пред екипите тя обяснила, че не тя е подала сигнала. По думите ѝ, на 112 се обажда нейна роднина от столицата, която не за пръв път праща институциите за зелен хайвер.
Полицията работи по установяването на жената, подала неверния сигнал. По случая е образувано досъдебно.
 
25.03.2024, 11:42 часа
3099 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha