Дават под наем басейна до стадиона във Враца

Дават под наем басейна до стадиона във Враца Под наем ще бъде даден басейнът до стадиона във Враца, това стана ясно по време на редовно заседание на общинския съвет по-рано днес.
Местните сенатори приеха предложението, направено от директора на „Спорт и туризъм“ Боряна Цолова с 31 гласа „За“ и 3-ма „Въздържал се“. 
Шефката на общинското предприятие е дала предложението за отдаване под наем за срок от 10 години на открития плувен басейн. Според внесената докладна, към момента той, както и прилежащите към него ресторант, открита тераса, трибуните, детският басейн, сутеренът със съоръжения от басейна, както и двете сгради, предназначени за хотел, не се ползват. За да бъдат приведени във вид, годен за използване по предназначение, трябва да бъде направен основен ремонт, като се вложат значителни средства, които обаче са непосилни за Община Враца.
Съгласно разпоредбите на Закона за общинската собственост свободни имоти или части от тях - публична общинска собственост, могат да се отдават под наем за срок до 10 години, след провеждане на публичен търг или публично оповестен конкурс, при условия и по ред, определени с наредба на общинския съвет.
В галерията по-долу, може да видите таблицата с недвижимия имот, неговото местонахождение, площта му, както и какъв е обявеният първоначален месечен наем лева без ДДС.
26.03.2024, 13:03 часа
3678 2
Коментари

пико

26.03.2024, 17:54 часа
местните сенатори голем смех
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha