От последните минути! Касапница между кола и ТИР на пътя Враца-Оряхово, има загинал и тежко ранен човек /снимка/

От последните минути! Касапница между кола и ТИР на пътя Враца-Оряхово, има загинал и тежко ранен човек /снимка/ Тежка катастрофа с жертва затвори пътя от Враца за Оряхово и Козлодуй, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути, в района на село Оходен. По първоначална информация са се сблъскали лек автомобил „Сеат“ и ТИР „Скания“. 
Шофьори, минали през мястото разказват, че колата е била шофирана от младо момче. Той навлязъл в лентата за насрещно движение, където се ударил в пътуващия в срещуположна посока камион. Най-вероятно причината младият шофьор да загуби контрол над управлението, е мокрият и хлъзгав от дъжда асфалт. 
Очевидци разказват, че в колата са пътували две жени, едната от които най-вероятно е майката на шофьора. Те останали заклещени в смазаната като консервена кутия кола. За съжаление, едната от тях е починала. Другата е с тежки травми и състоянието ѝ е много тежко.
В колоната от автомобили, спрели заради сблъсъка, е д-р Ирена Видинова от РЗИ-Враца. Тя незабавно се отзовала и се опитала да окаже първа помощ на жените. За съжаление не успяла да направи нищо за едната от тях. 
Към местопроизшествието вече пътуват екипи на полицията, пожарната, както и две линейки. Очаква се натовареното шосе да бъде затворено до минути, докато тече спасителната акция. 
27.03.2024, 10:36 часа
16669 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha