Жената на Ачерби: Наздраве на тези, които ни заплашваха /снимки/

Жената на Ачерби: Наздраве на тези, които ни заплашваха /снимки/ След поредния расистки скандал в Италия, свързан с бранителя на "Интер" - Франческо Ачерби, жена му изригна, след като той беше оправдан.
Клаудия Скарпари не се стърпя и атакувна на свой ред в социалните мрежи.
"Сега си затворете устата! Наздраве! На тези, които обиждаха семейството ни. На тези, които заплашваха живота на децата ни. На клавиатурните лъвове. На тези, които заливаха мен и децата ми с обиди по цели дни, наздраве! Имате нужда от това", написа Клаудия.
От "Интер" останаха бесни на своя футболист Франческо Ачерби заради проявите на расизъм. По време на мача между гранда от Милано и "Наполи" избухна скандал, в който бранителят на "партенопеите" Жуан Жесус обвини Ачерби, че го е обиждал с расистки изрази.
Той беше изслушан от футболните власти и ако беше признат за виновен, рискуваше тежко наказание от поне 10 мача.
Ветеранът се е опитал да се защити, като заяви, че не е казал нито една обидна дума на расистка основа срещу Жесус.
Ачерби беше изваден от селекцията на Италия за контролните срещи в САЩ, а на негово място беше повикан Джанлука Манчини.
Франческо Ачерби бе оправдан по обвиненията в расизъм. Защитникът дал обяснения пред спортния трибунал в Италия, и след изслушването му е отсъдено, че той е невинен поради липса на достатъчно доказателства за провинението. Така той ще бъде на линия за предстоящото домакинство на "Емполи" в Серия А.
От ръководството на "Наполи" изразиха своето недоумение, като определиха решението като "крайно неприемливо" и че са "повече от изненадани", че Ачерби не е получил подобаващо наказание.
28.03.2024, 09:00 часа
586 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha