Вижте какво време ни очаква в следващите дни

Вижте какво време ни очаква в следващите дни През нощта ще бъде предимно ясно с увеличаваща се висока облачност. Ще е почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 7° и 12°, в София – около 8°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 
Утре ще е предимно слънчево и топло. Ще има разкъсана висока облачност, която от запад ще намалява. В повечето райони ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°, по-ниски по Черноморието, в София – около 25°. Атмосферното налягане е близко до средното за месеца. 
Над Черноморието ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 15° и 20°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще бъде предимно слънчево, преди обяд с незначителна висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад и с него дневните температури още ще се повишат. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра – около 10°.
В неделя и понеделник ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност, през втория ден значителна. Ще духа слаб южен вятър. Температурите ще се повишат още и в понеделник минималните ще са между 9° и 14°, а максималните - между 25° и 30°. 
29.03.2024, 14:42 часа
139 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha