Опасност на пътя! Огромна дупка зейна на кръстовище във Враца /снимки/

Опасност на пътя! Огромна дупка зейна на кръстовище във Враца /снимки/ Огромна дупка представлява опасност за шофьорите във Враца, научи BulNews. В редакцията ни бе изпратен сигнал от наш редовен читател. Той съобщи за трап, който е зейнал на улица „Екзарх Йосиф“. Дупката се намира точно на кръстовището с улица „Цар Обединител“ и представлява сериозно изпитание, както за шофьорите, така и за вървящите пеша хора, особено през тъмната част на денонощието. На пръв поглед размерите ѝ не са внушителни, но от снимки, които подателят на сигнала ни е изпратил, става ясно, че тя е доста дълбока.
Според бдителния гражданин, дупката зеи по този начин от около седмица и е много вероятно съвсем скоро на това място да има инцидент с неприятен край.
Апелираме отговорните институции да извършат проверка и да вземат необходимите мерки, преди да се е стигнало до произшествие.
03.04.2024, 08:50 часа
3177 3
Коментари

путио маринкин

05.04.2024, 11:19 часа
ей психиатъра гледай да го не усетиш отзад ще ти се пръсне халката путката майна да ти еба в устата боклук

лекуващ психиатър

03.04.2024, 23:27 часа
Янкоо, Янее, ти мой дългогодишен пациент- шизофреник, пак си се освободил от усмирителната ризка! Ей сега пращам едрите санитари с големите инжекции... кожените!

янко витанов

03.04.2024, 12:01 часа
калине оправи дупката бе долен гербер боклук целия град е така с тоя парашутист нещастник рак да го спари искаме промяна не олигофрени бойковчета оставка мафия тоя съсипа враца град на автопилот да му еба путката лелина на тоя идиот
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha