На тази красива футболистка не устоя дори и Яник Синер /снимки/

На тази красива футболистка не устоя дори и Яник Синер /снимки/ В женското първенство на Серия "А" има много красиви футболистки, но сред тях се откроява нападателката на "Лацио" - Елеонора Голдони.
В столичния тим 28-годишната хубавица е съотборничка с българската националка Евдокия Попадинова. Двете бяха представени заедно миналото лято, когато бяха привлечени в "Лацио".
Месец по-късно тя не само се появи в компанията на Яник Синер на седмицата на модата в Милано, но дмата демонстраха близки отношения. Елеонора е с 5 години по-голяма от тенисиста, но той явно си пада по какички, тъй като преди време имаше връзка с моделката Мария Брачини. Флиртът обаче явно е бил кратък, защото медиите в Италия напоследък мълчат по въпроса.
Голдони е национал на Италия, а преди да подпише с "Лацио" миналото лято, е играла за "Ферара", "Интер", "Наполи" и "Сасуоло". Леонсина, както я наричат всички, обича да радва  феновете си и с провокативни снимки извът футболния терен. Затова не е изненада, че има близо 1 млн. последователи в социалните мрежи. 
21.04.2024, 12:00 часа
656 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha