Важно за шофьорите! Ремонт ограничава движението по Е-79 между Видин и Монтана, вижте обходния маршрут

Важно за шофьорите! Ремонт ограничава движението по Е-79 между Видин и Монтана, вижте обходния маршрут Днес - 4 април /четвъртък/, се променя организацията на движението по международен път Е-79 от Монтана към Видин, в отсечката между Ружинци и Дунавци, съобщават от АПИ. Причината са ремонтни дейности, които са стартирали още вчера.
"Между 9 и 17 часа ще се ограничи движението за всички превозни средства по път I-1 в участъка от кръстовището с третокласния път III-114 Ружинци - Тополовец до кръстовището за Дунавци поради подмяна на гумените уплътнения на ж. п. прелеза при с. Скомля.
Движението в посока Видин ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-114 Ружинци - Дреновец - Тополовец, по път III-112 Тополовец – Добри дол, по път II-11 Добри дол – Арчар до кръстовището за Дунавци и по път I-1 /Е-79/ Дунавци – Видин - Дунав мост 2. Движението ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.
Движението в посока Монтана ще се осъществява без промяна по път I-1 Видин – Монтана.
Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ", се казва в съобщението.
04.04.2024, 08:50 часа
2266 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha