Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото /снимки/

Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото /снимки/ "Най-сексуално активната" жена в Австралия посочи основната грешка, която мъжете допускат в леглото, пише Daily Star.
26-годишната порномоделка Ани Найт твърди, че е била с 500 партньори, благодарение на което е разбрала коя е най-голямата грешка на мъжете по време на секс.
Русокосото изкушение, което в момента има осем любовници, отбелязва, че болшинството от партньорите й се отнасят несериозно към любовната игра. И добавя, че е "лудост" колко много мъже не знаят как да доставят удоволствие с пръстите си.
"Почти никой не отделя време, за да намери моето "място на удоволствие". Всички те влизат и излизат и всичко е готово", оплаква се Найт.
Освен това, по думите на австралийката, по време на секс много мъже са твърде груби и по този начин я нараняват.
"След като се провалят в любовната игра, те преминават към основното ястие и много от тях са като хамали с къртач. Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена", споделя тя.
Ани признава, че често й се налага да "учи" партньорите си на нещо ново всеки ден.
"Не мога да преброя колко пъти съм учила мъж къде е клиторът или как да достигне G-точката. Кървяла съм толкова много пъти от мъжете, които са толкова груби ( пръстите си), мислейки си, че колкото по-грубо е, толкова по-добре. Но това не е правилно!
Те не знаят нищо, но не можете да ги вините, защото никой не ги е учил. Те са израснали с порно и смятат, че така трябва да се прави секс", отбелязва тя. 
Наскоро горещата хубавица разкри колко пари изкарва като порномодел. Австралийката твърди, че на месец си докарва по 200 000 долара.
"Ходех на около 3 срещи годишно, затова правя и това. Никога не съм била фен на срещите, така че исках да си дам стимул и се държа отговорно, като публикувам отзиви за срещите онлайн".
Моделката признава, че ключът към намирането на добър партньор е да му разкаже за кариерата си и да види как ще реагира на думите й.
"Преди да излезем на среща, те знаят добре какво правя за работа, тъй като го имам в профила си за запознанства, така че няма какво да крия и от какво да се срамувам.
Очевидно ще ме последват първо в Instagram, за да могат да видят коя съм и какво правя", казва тя.
23.05.2024, 12:00 часа
894 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha