Делян Добрев: Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого от ГЕРБ

Делян Добрев: Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого от ГЕРБ

Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого от ГЕРБ. Не съм му звънял дори да му честитя, за да не излезе, че му се меся в работата. Чувам кулоарни слухове, че ще има сегашни министри, които ще останат - сред тях земеделският и транспортният министър. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в ефира на "Здравей, България".
По думите му Николай Павлов няма да бъде служебен министър на енергетиката, но е възможно това да е Владимир Малинов. "Когато ГЕРБ прави кабинет, ние носим ясна отговорност за имената, които предлагаме", посочи той.
Добрев определи задържания по разследването за контрабанда и подкупи в Агенция "Митници" Николай Николов-Паскал като митично лице, свързано с незаконна дейност от години. "От известно време се чува, че пак се занимава с тази дейност. Първият път, когато чух за канали за контрабанда, беше преди 2 години - по време или малко след първия служебен кабинет. Ставаше дума за камиони с тухли, за които се твърди, че всъщност са били маркови дрехи. Последно се чува, че си вървят канали, които въпросният Паскал е организирал още преди години, защитаван от държавата. ГЕРБ свали контрабандата на цигари от 23 на 3%. През последните 10-15 години не е живял в България, а в Гърция. Денков е прекият началник на ДАНС. Тончев беше назначен при първия кабинет на Стефан Янев", коментира той.

05.04.2024, 09:27 часа
299 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha