Апел! Мъж от Видин търси биологичните си родители

Апел! Мъж от Видин търси биологичните си родители Мъж, роден във Видин, търси биологичните си родители. Той е бил изоставен в дом за деца малко след раждането си, след което е бил осиновен, но близо 40 години по-късно е решил, че иска да открие корените си.
Николай споделя историята си в социалната мрежа фейсбук. Там той разказва, че е роден на 29 септември 1986 г. в крайдунавския град. Докато е бил малък е местен в различни институции, докато когато бил 11-годишен щастието му се усмихнало и той бил осиновен.
Новите родители на Николай дали ново начало на живота му, но за съжаление си отишли рано от този свят. Въпреки че им е благодарен за всичко, Николай дълго се колебал, но решил, че все пак иска да открие жената, която го е родила. 
„Преди да бъда осиновен, трите ми имена бяха: Николай Галев Станев, а по спомени от дома, в който съм израснал, имената на биологичната ми майка са Галя Станева“, разказва мъжът.
„Надявам се тази публикация да стигне доколкото се може повече хора и разбира се, ако е рекъл Господ, и до биологичната ми майка. Мотивите, поради която предприемам тази стъпка са, че всеки човек трябва да знае от къде е и каква е причината един родител да изостави своето дете! Не тая никаква омраза към нея, а просто желая да разбера причините! Нямам особени надежди дали това ще се случи, но ако е рекъл Бог и с Ваша помощ - това е постижимо!“, пише още той. 
 
05.04.2024, 12:26 часа
1460 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha