Изхвърлиха секси кечистка от хотел, взели я за проститутка /снимки/

Изхвърлиха секси кечистка от хотел, взели я за проститутка /снимки/ Канадската звезда в кеча - Челси Грийн, се оплака от тенденциозно отношение на персонала на голям хотел в Бруклин, Ню Йорк.
33-годишната фурия решила да се почерпи покрай участието си в голямо събитие от веригата WWE, но била помолена да напусне.
„Една вечер се бориш и си на върха на емоциите си, а на следващата те изритват, защото не харесват облеклото ти. Виждат в теб проститутка. Животът е забавен“, оплака се Челси в социалните медии и обяви, че кракът й повече няма да стъпи във въпросния хотел.
Нейният пост в Туитър набързо събра 369 000 последователи и стотици коментари. Още повече, че тя публикува и тоалета си – къса дънкова пола, бяло бюстие, високи ботуши и палто. 
"Май става въпрос за завист“, коментира един от нейните последователи в Инстаграм.
Канадката, чието истинско има е Челси Ан Кардона, е бивш отборен шампион в кеча при жените. Тя е професионален боец, а договорът й с WWE e от 2018-а. Именно в света на кеча тя среща голямата си любов - колегата Мат Кардона, с когото вдига сватба за чудо и приказ навръх настъпването на 2022-а година в Лас Вегас.
24.04.2024, 09:00 часа
577 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha