Община Мездра набира преброители на безстопанствените кучета на територията на общината

Община Мездра набира преброители на безстопанствените кучета на територията на общината В изпълнение на Наредба №4/ 01.02.2021 г. за прилагане на Националната програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и на процедурите по нейното изпълнение, механизма на финансиране и отчетност и Програмата за овладяване на популацията на безстопанствените кучета на територията на община Мездра, 
Община Мездра набира лица, които да извършат преброяване на безстопанствените кучета на територията на всички населени места в общината. 
Преброяването следва да се извърши в периода март-юни или септември-ноември веднъж на две години, като конкретното преброяване ще се извърши през месеците май-юни 2024 г. 
Преброителите следва да отговарят на следните минимални изисквания - опит в областта на статистиката или ветеринарната медицина. 
При липса на кандидати за преброители ще се приемат и кандидати, обучаващи се по специалности в областта на ветеринарната медицина и статистиката, като за целта представят уверение от съответното висше учебно заведение. 
За преброяването са необходими четири лица, които ще бъдат сформирани  в два екипа-– един за територията на гр. Мездра и втори - за останалите населени места в общината. Техническото и материално обезпечаване по преброяването ще бъде за сметка на община Мездра. 
Към двата екипа могат да участват доброволно и  представители на организации за защита на животните. 
Срокът за подаване на документи от кандидатите е до 8 май 2024 г. в Центъра за административно обслужване при Община Мездра (гр. Мездра, ул. „Христо Ботев“ №27, партерен етаж). 
Необходими документи: 
• Заявление за участие в свободен текст. 
• Диплома за завършено подходящо образование, с оглед условията в Наредба №4/ 01.02.2021 г. 
• Документ, удостоверяващ опит в областта на статистиката и ветеринарната медицина. 
• Копие на документ за самоличност. 
• Уверение от ВУЗ (в случай че кандидатите са студенти). 
Допълнителна информация можете да получите на тел.: 0885 685 986.  
 
08.04.2024, 17:15 часа
229 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha