Започна ремонт на компрометирани участъци от уличната мрежа в Мездра

Започна ремонт на компрометирани участъци от уличната мрежа в Мездра Започна текущ ремонт на компрометирани участъци от първостепенната улична мрежа в гр. Мездра. Ремонтните дейности включват аварийно „изкърпване“ и запълване с плътен асфалтобетон на дупките по най-натоварените улици. 
Рехабилитацията на уличните настилки стартира от ул. „Манастирище“, в отсечката от бензиностанция „Косаня“ до изхода на града в посока село Крета. 
Впоследствие ще продължи по ул. „Христо Ботев“ (от бирената фабрика до моста на река Моравишка), по ул. „Янко Сакъзов“ (от кръстовището с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“), по двете платна - северното и южното - на ул. „Александър Стамболийски“ (от пазара до бившата Кременска рампа“ и по ул. „Св. св. Кирил и Методий“ (от бензиностанция „Петрол“ до изхода на града в посока Роман). 
За целта Община Мездра закупи около 60 тона плътен асфалтобетон, информира директорът на Общинско предприятие „Чистота“ Калин Стойчев. При необходимост ще бъдат поръчани допълнителни количества. 
След приключване на ремонтните дейности ще бъде извършено и обновяване на хоризонталната пътна маркировка по основните пътни артерии в Мездра.
 
11.04.2024, 16:03 часа
356 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha