Наглост без край! Поредният неграмотник вбеси врачани с паркирането си /снимки/

Наглост без край! Поредният неграмотник вбеси врачани с паркирането си /снимки/ Пореден наглец зад волана вбеси врачани с паркирането си, научи BulNews.
В редакцията ни постъпиха снимки от съвестен гражданин. Той е заснел в няколко кадъра некадърно спрян лек автомобил „Форд“ с регистрационен номер ВР 5706 СС. От снимките става ясно, че миниванът е спрян точно на входа на хипермаркет в областния град. Може би шофьорът е бързал много да не изпусне някоя промоция в магазина или пък е преценил, че количката няма да издържи на по-дълго разстояние, за да закара покупките си с нея до возилото си, както правят всички нормални хора.
Вместо да спре където и както трябва, водачът е проснал колата най-нагло в едното от платната за движение на иначе големия паркинг и се впуснал между щандовете.
Подобни гледки са често срещани в града ни. На врачани обаче вече им идва в повече наглостта, която някои хора демонстрират без дори да се замислят, че с подобно поведение, освен че дразнят съвестните водачи, пречат на движението и създават предпоставки за пътни инциденти.
14.04.2024, 09:13 часа
1882 2
Коментари

Тука некъде

14.04.2024, 22:38 часа
Малорад, Фурен, Лесура...........

Простотия до шия

14.04.2024, 14:03 часа
Простотията и наглостта вече стават ежедневие, нима вече това учудва някой! И всичко това се дължи на опростачването на народа и на слабата образователна система, нали такава беше целта на западните ни господари, е постигнаха я!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha