Адвокат: Не вярвам някой да е уплашил Коцев, той сам се е стреснал от ситуацията

Адвокат: Не вярвам някой да е уплашил Коцев, той сам се е стреснал от ситуацията Не вярвам, че Живко Коцев е бил обект на заплахи. Заплахата е от обстоятелствата, той си е дал сметка за това. Това каза Людмил Рангелов, адвокат на бившата шефка на агенция "Митници" Петя Банкова.
"Г-н Коцев е бил посъветван да стане защитен свидетел от адвокат Илиян Василев", посочи Рангелов.
Има един случай, е който се твърди, че по искане на Стефан Димитров, тя е сменила началника на митниците в Лесово. Тя отрича да е така и казва, че това е било нейно решение, каза още той.
Ако се съберат сериозни доказателства, че Живко Коцев е съпричастен към престъпления, няма да му помогне обстоятелството, че е защитен свидетел, каза още той. Бойко Рашков също не е в изгодна ситуация, допълни още той, каза Рангелов.
"Бих предупредил Коцев, че има от какво да се тревожи. Стефан Димитров би споделил информация", каза още той.
Няма връзка между Банкова и Коцев, те вървят в де отделни линии, посочи той. Цялата тази история се използва с политически цели. Изтеклата информация с е цел определени лица да бъдат злепоставени. Това каза адвокат Рангелов по повод изтеклите снимки и документи от разпити. Петя Банкова е познавала Стефан Димитров, както и баща му. Грешката на г-жа на Банкова е, че не е преценила в каква структура влиза.
13.04.2024, 11:13 часа
436 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha