Кървава неделя! Тежка катастрофа на Е-79 край Мездра, пътят е затворен /снимки/

Кървава неделя! Тежка катастрофа на Е-79 край Мездра, пътят е затворен /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79 край Мездра, видя първо репортер на BulNews.
Жестокият сблъсък е в района на мотел "Долче Вита".
Челният удар е между лек автомобил "Опел" и турски ТИР. Тежкият камион е пътувал в посока Ботевград, когато в него без причина се забива колата. 
На мястото на катастрофата са пристигнали полиция, пожарна и линейка. Леката кола е била толкова смачкана, че се е наложило огнеборците да режат ламарините, за да извадят шофьора.
По неофициална информация, водачът е младо момче на около 20-23 години. От возилото младежът е изваден жив, но в тежко състояние.
Шофьорът на ТИР-а е карал сравнително бавно и след удара е успял да овладее машината, за да не премаже другите коли, но няколко метра по-късно е изгубил контрол и се е забил в скалите край пътя.
По цялото пътно платно има много разпилени части от лекото превозно средство.
Проверката с дрегер установи, че турският водач не е употребил алкохол и упойващи вещества.
Заради жестоката катастрофа международният път Е-79 е затворен и в двете посоки. В момента тече оглед на дежурна група на РУП-Мездра. 
Пътят се очаква да бъде затворен през следващите 3 часа. На излизане от Враца на разклона има изградено КПП и целият трафик се пренасочва през Паволче и Челопек, а пътуващите от София, трябва да заобиколят през Ребърково, Паволче и Челопек.
И от двете страни на пътя вече са се образували километрични колони от камиони и автомобили.
14.04.2024, 16:28 часа
19450 1
Коментари

възхитително

14.04.2024, 18:57 часа
Организация на движението ЕДИН ПЪТ !Коли масово обръщаха между Мездра и Руска Бела осъзнавайки вероятно, че са за обратната посока, защото там НЯМАШЕ кой да ги упъти на разклона и задръстваха колоната от коли, които караха внимателно поне .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha