Излязоха още подробности около случая с обрания в Баница дядо /видео/

Излязоха още подробности около случая с обрания в Баница дядо /видео/ Още подробности излязоха около случая с обрания във врачанското село Баница дядо.
Припомняме, че в петък китното населено място почерня от акция на полицията, а повод за това бе извършен грабеж над възрастен мъж. За случая тогава писа единствено медията ни.

Първо в BulNews! Полицията атакува циганската махала в Баница, издирва извършител на грабеж

МВР излезе с информация за случая с непълнолетния, нападнал и обрал мъж в село Баница

Ограбеният мъж е Игнат Петров. Той бил у дома си на 11 април. По негови думи, около 11.15 часа, чул шум в двора на имота си. Дядото попитал кой е, но когато никой не отговорил той станал и отворил вратата.
"Още с влизането ме удари в лицето, взе ми палтото, а от него падна портфейлът. В него имаше 60 лева, той остави 10 на печката, взе другите 50 и си тръгна", разказва ограбеният дядо.
Мъжът дни преди това взел пенсията си, която е 523 лева, и върнал парите, които дължал в местния магазин, както и борч към своя съселянин Людмил Игнатов.
„Игнат живее в крайна бедност и е инвалид. Безпомощен е и затова него са нападнали”, каза той.
Възрастният мъж е трябвало да изкара до следващата пенсия с тези пари, които са крайно недостатъчни дори за няколко дни.
Жителите на Баница ще направят всичко възможно да му съдействат пред социалните, за да му бъде назначен поне асистент, който да му помага.
15.04.2024, 09:36 часа
1312 2
Коментари

Кака

15.04.2024, 13:20 часа
Така! А вие се молете и се кефете, че цялата държава се е вдигнала с вашите пари да спасява още един бъдещ такъв рецидивист вчера, който един ден да налита на майките, бащите ви и на вас самите! Б.У.Д.А.Л.И!

Бако

15.04.2024, 10:25 часа
Снимайте циганина да се знае кой е!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha