Масовият убиец от мола в Сидни бил мъжка проститутка /снимки/

Масовият убиец от мола в Сидни бил мъжка проститутка /снимки/ Убиецът с нож, извършил клането в търговския център в Сидни, е имал таен живот като ескорт, предлагащ сексуални услуги онлайн на мъже и жени, съобщава „Дейли Мейл“.
Разследване на медията разкрива нови подробности за Джо Каучи, който уби шестима души и остави деветмесечно бебе да се бори за живота си след нападението с нож в събота.
Жертвите бяха заклани по време на нападението в мол в Сидни, преди Каучи да бъде застрелян от жена полицай.
В онлайн биографията си Каучи описва себе си като „атлетично изглеждащ 39-годишен мъж“ със седалище в Сидни, който търси „забавно време“ – и предлага разнообразни „услуги при затворени врати“.
След като идентифицира Каучи като човека, който стои зад нападението с нож в събота, помощник-комисар Антъни Кук каза, че той е бил известен на полицията и е „много ясно“ че страда от проблеми с психичното здраве. 
Семейството на убиеца излезе с изявление чрез полицията в Куинсланд, в което се казва, че той е имал проблеми с психичното здраве откакто е бил тийнейджър.
„Действията на Джоел бяха наистина ужасяващи и ние все още се опитваме да разберем какво се е случило. Той се бори с психични проблеми от тийнейджър.“, споделят от семейството му. 
Според профилите му в социалните медии Каучи е израснал в Тувумба и твърди, че работи като учител по английски език.
Той беше ентусиаст сърфист и миналата седмица питал в група във Фейсбук дали някой би искал да се срещне с него за сърф в Бонди.
15.04.2024, 16:19 часа
478 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha