От последните минути! Мотор се заби в „Мерцедес“ на натоварена улица във Враца, трафикът е затруднен /снимки/

От последните минути! Мотор се заби в „Мерцедес“ на натоварена улица във Враца, трафикът е затруднен /снимки/ Катастрофа с рокер е станала преди минути във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Моторист с „Ямаха“ се движел в посока „Ахат“, когато от пряката улица -„Ген. Леонов“, откъм Кооперативния пазар, излязъл лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация. Колата отнела предимството на мотора и се стигнало до сблъсък.
За щастие той видял навреме какво ще се случи и успал да намали скоростта, така че ударът е бил сравнително слаб. След него е останала само леко крива ламарина в лявата част на колата.
Свидетели на катастрофата подали сигнал на тел.112 и на мястото пристигнали линейка и полиция. Спешните медици установиха, че 21-годишният моторист се е отървал с леки наранявания и няма нищо сериозно.
Пътуващите по натоварената улица да бъдат внимателни, тъй като моторът и колата са в средата и пречат на нормалния трафик.
Очаква се до минути полицията да разреши двете возила да бъдат преместени от пътя.
15.04.2024, 18:53 часа
8991 4
Коментари

До Людмил

17.04.2024, 20:11 часа
Браво пич, този комплексар тормози цялото село, а не някаква възрастна жена с нейните комшии купонджии. Ако шефа на рпу Оряхово не може да се справи, да се пенсионира и да си гледа внуците.

Бако

16.04.2024, 08:25 часа
Полиция изобщо няма или нехае да се справи с дрогирани и ненормални мотористи.Всяка вечер по бул."Мито орозов"се правят гонки с мощни мотори и шумът е не човешки. Така че остава да се молим на Господ да си прибира вересиите като този моторист.

Румен

15.04.2024, 22:55 часа
къф рокер е този коплексиран селянин явно е уше на куките и те го вардат, а ишефа на полицията чака пенция и му дреме на фуражката.

Людмил

15.04.2024, 20:24 часа
Г-н Бузов, Вие се справихте с автотерористите с гонките във Враца, но ние в с.Селановци не можем да се справим с един рокер известен като Гошо Мечката. Полицията нехае или не желае да го озапти.Терорът вечерно време е жесток.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha