Удар на полицията! Спипаха дилър в крачка в Монтанско, иззеха над кило канабис

Удар на полицията! Спипаха дилър в крачка в Монтанско, иззеха над кило канабис Полицията е задържала наркодилър, като при обиски са му иззели нас килограм канабис, съобщават от пресцентъра на МВР в Монтана. 
Вчера в районното в Монтана е постъпила информация, че жител на Берковица държи наркотични вещества с цел разпространение. По случая незабавно е сформиран екип от криминалисти и разследващ полицай, които устроили засада на дилъра.
32-годишният мъж бил установен на отбивка на път II-81 км 82+100, при село Балювица. При извършения оглед на местопроизшествието, вляво от асфалтовия път, в близост до дърво, е намерен и иззет плик, съдържащ 2 други плика със суха зелена тревиста маса. Общото тегло било 530 грама.
Последвало претърсване в имота на 32-годишния в същото село. Oт сграда в стопански двор са иззети плик и пластмасова туба, съдържащи общо 717 грама суха зелена тревиста маса. Намерена била и машина за вакуумиране. В съседен имот униформените се натъкнали на 4 пластмасови туби, в две от които имало остатъци от суха зелена тревиста маса, както и пластмасов бидон.
По случая са назначени експертизи. С полицейска заповед 32-годишния е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Образувано досъдебно производство. 
17.04.2024, 10:35 часа
1700 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha