Ексклузивно в BulNews! Вижте ВИДЕО от катастрофата с паркирана кола в Лиляче, у водача имало дрога /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Вижте ВИДЕО от катастрофата с паркирана кола в Лиляче, у водача имало дрога /снимки/ Агенция BulNews се сдоби с ексклузивно видео от катастрофата с паркирана кола във врачанското село Лиляче. Потърпевшата собственичка разказа, че причината за инцидента не е несъобразена скорост, а водачът е бил във видимо неадекватно състояние. 
Припомняме, че инцидентът стана малко преди 22 часа в събота. Тогава пред къща на улица в селото „Фолксваген Пасат“ се заби в паркирано БМВ. Вчера от полицията във Враца съобщиха, че зад волана на возилото е бил 31-годишен мъж от Бели извор, който отнесъл акт за шофиране с несъобразена скорост. 

Заради несъобразена скорост: 31-годишен водач се заби в паркирано БМВ във Врачанско

Петя Петрова, която е собственичка на блъснатата кола, обаче разкри друга версия на случилото се. Тя изпрати запис от камерите за видеонаблюдение на дома ѝ. На кадрите се вижда, че под минута преди удара, по улицата минава група деца. Само секунди са делили случката от възможността за много по-тежки последствия. 
От видеото става ясно, че колата не се движи с много висока скорост, когато се забива в бавареца. Собственичката била събудена от удара и веднага излязла да провери какво става. По думите ѝ, водачът слязъл от колата във видимо неадекватно състояние. 
Петя извикала полиция и ченгетата направили проба за алкохол и наркотици на шофьора – 31-годишният Васил от Бели извор. С него пътувал друг младеж – Теодоси от Власатица. Дрегерът отчел отрицателен резултат за употреба на упойващи вещества. 
По думите на Петя обаче, в колата униформените намерили пликче, което съдържало следи от чай за пушене. Двамата млади мъже в колата се опитали да го изхвърлят, но ченгетата ги видели. Въпреки това, те отказали да назначат кръвна проба на водача и написали несъобразена скорост като причина за произшествието.
Потърпевшата собственичка обаче е категорична, че шофьорът е бил напушен. 
„Не е редно някой да си мисли, че може да кара дрогиран и да се размине без наказание. Ами ако беше блъснал децата, вместо моята кола?“, пита младата жена. 
Тя сподели също, че описаните като щети за 200 лева по автомобила ѝ всъщност са за много повече. Колата е ожулена, със счупен калник, праг и др. Тепърва застраховател ще направи оглед, но прогнозите са, че ремонтът ще е около 1000 лева. 

22.04.2024, 11:09 часа
7713 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha