Подай ръка! 8-годишно момиче от Враца има нужда от помощ /снимки/

Подай ръка! 8-годишно момиче от Враца има нужда от помощ /снимки/ Майка от Враца се обърна с молба за помощ към своите съграждани и добри хора от цялата страна. Тя има нужда от средства, за да може 8-годишната ѝ дъщеря да води нормален живот. 
Малката Беатрис е със заболяване Спина Бифида. To представлява вродена аномалия в развитието на гръбначния стълб и гръбначния мозък.  По време на бременността има непълно изграждане на гръбнака  и в резултат детето се ражда  с парализа на долните крайници. 
Без т. нар. ортези, Беатрис не може да се движи. Те са скъпи, като освен това се налага да се подменят всяка година, тъй като детето расте. Досега семейството се е справяло и до момента са закупили 4 такива шини. Новите ортези обаче струват 7 000 лева. За съжаление в момента сумата е непосилна за родителите на момичето.
Затова нейната майка Магда се обърна към агенция BulNews с молба за съдействие. Чрез нас тя се обръща към всички хора с големи сърца.
„Ще помоля всеки който има възможност, да помогне на дъщеря ми, за да може отново да се движи. Благодаря на всички предварително!“, пише майката. 
Всеки може да дари средства за ортези за малката Беатрис на следната банкова сметка:
IBAN: BG61IABG74945001538101 
BIC: IABGBGSF 
Беатрис Йоханова Димитрова 
Основание: Дарение за ортези 
 
25.04.2024, 08:40 часа
2235 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha